Free MP3 Download

Nella Kharisma - Lungaku (Official Music Video)

Nella Kharisma - Lungaku (Official Music Video) #1
Click image to play video, right click to save image. (Image via youtube.com)
Music Details
TitleNella Kharisma - Lungaku (Official Music Video)
MP3 Size5.72 MB (estimated)
Duration05:43
Views720
Sourceyoutu.be/3NIx_IIkb_0
Description

Lungaku - GuyonWaton (Akustik Version)
Cipt. Andry Priyanta

Ademe angin wengi
Ra mampu nambani panase neng ati
Atiku mbok gawe loro
Amergo kuciwo
Tresnomu mbok paro

Ora nyongko kowe tego tenan
Nglarani aku sing njogo tenanan

Sampai nanti ku memilih pergi
Pasti kelak kau mengerti
Besar cinta yang telah kuberi

Tak sampai hati untuk rela
Karna cinta yang telah ada
Kau hancurkan dengan tega
Dan berbagi hati dengan dia

Pancene aku sing kleru
Ra iso ngerteni karepe atimu
Nasibe wong ora duwe
Onone mung ngalah lan disepelekke

Ora nyongko kowe tego tenan
Nglarani aku sing njogo tenanan

Sampai nanti ku memilih pergi
Pasti kelak kau mengerti
Besar cinta yang telah kuberi

Tak sampai hati untuk rela
Karna cinta yang telah ada
Kau hancurkan dengan tega
Dan berbagi hati dengan dia

Pancene aku sing kleru
Ra iso ngerteni karepe atimu
Nasibe wong ora duwe
Onone mung ngalah lan disepelekke

Sampai nanti ku memilih pergi
Pasti kelak kau mengerti
Besar cinta yang telah kuberi

Tak sampai hati untuk rela
Karna cinta yang telah ada
Kau hancurkan dengan tega
Dan berbagi hati dengan dia

Aku lungo ora mergo tego
Nanging aku wes njogo lan wes upoyo
Ben ra sio-sio
Meski akhire koyo ngene
Aku milih mlaku dewe
Mugo bener pilihanku
Wes ikhlas lan lilakno lungaku
Wes ikhlas lan lilakno lungaku
Wes ikhlas lan lilakno
Lungaku

CopyrightAll materials' copyright are belong to their respective owners and/or uploader. This video was uploaded by NewsKicker
LicenseLicensed under YouTube Standard License
Download as MP3
Download as MP4
Alternative
TagsNella Kharisma - Lungaku (Official Music Video), Download Nella Kharisma - Lungaku (Official Music Video), Download Video Nella Kharisma - Lungaku (Official Music Video), Download MP3 Nella Kharisma - Lungaku (Official Music Video), Download Nella Kharisma - Lungaku (Official Music Video) episode terbaru, Nella Kharisma - Lungaku (Official Music Video) terbaru