Free MP3 Download

Nella Kharisma - AKU DUDU ROJO _ karya terbaik dari The Legend of DIDI KEMPOT | Official Video

Nella Kharisma - AKU DUDU ROJO _ karya terbaik dari The Legend of DIDI KEMPOT   |   Official Video #1
Click image to play video, right click to save image. (Image via youtube.com)
Music Details
TitleNella Kharisma - AKU DUDU ROJO _ karya terbaik dari The Legend of DIDI KEMPOT | Official Video
MP3 Size5.97 MB (estimated)
Duration05:58
Views544.9K
Sourceyoutu.be/QWcXVMtE0uE
Description

Title : Aku Dudu Rojo
Artis : Nella Kharisma
Songwriter : Didi Kempot
Album : OM. Sakha 3

AVAILABLE ON
iTunes : [[link stripped - click to show]]
Spotify : [[link stripped]]
Amazon : [[link stripped]]
Deezer : [[link stripped]]

official website
[[link stripped]]

find us
facebook | [[link stripped]]
twitter | [[link stripped]]
instagram | [[link stripped]]
_________________________________________________________________

Lirik :

Aku Pancen Wong Sing Tuno Aksoro
Ora Biso Nulis Ora Biso Moco
Nanging Ati Iki Isih Nduwe Roso
Roso Tresno Koyo Tumprape Manungso

Aku Pancen Uwong Cilik Ra Koyo Rojo
Biso Mangan Wae Aku Uwis Trimo
Nanging Ati Iki Isih Nduwe Roso
Jroning Batin Sak Tenane Pengen Kondho

Pupus Godhong Gedhang
Ajang Pincuk Saiki Wis Ra Kelingan
Biting Pringe Garing
Mbok Apusi Awakku Yo Nganti Gering

Klaras Godhong Gedhang
Sing Tak Gagas Saiki Wis Ra Kelingan
Tiwas Ketiwasan
Melu Nandur Tresno Aku Ra Keduman
_________________________________________________________________

Telp : 0813-3640-9227
Email : [email protected]
Produksi : Khatulistiwa Record
Copyright © 2019 Khatulistiwa Record. All rights reserved.

#NellaKharisma

CopyrightAll materials' copyright are belong to their respective owners and/or uploader. This video was uploaded by Khatulistiwa Record
LicenseLicensed under YouTube Standard License
Download as MP3
Download as MP4
Alternative
TagsNella Kharisma - AKU DUDU ROJO _ karya terbaik dari The Legend of DIDI KEMPOT | Official Video, Download Nella Kharisma - AKU DUDU ROJO _ karya terbaik dari The Legend of DIDI KEMPOT | Official Video, Download Video Nella Kharisma - AKU DUDU ROJO _ karya terbaik dari The Legend of DIDI KEMPOT | Official Video, Download MP3 Nella Kharisma - AKU DUDU ROJO _ karya terbaik dari The Legend of DIDI KEMPOT | Official Video, Download Nella Kharisma - AKU DUDU ROJO _ karya terbaik dari The Legend of DIDI KEMPOT | Official Video episode terbaru, Nella Kharisma - AKU DUDU ROJO _ karya terbaik dari The Legend of DIDI KEMPOT | Official Video terbaru