Free MP3 Download

Lirik Lagu LUNGAKU - Guyon Waton

Lirik Lagu LUNGAKU - Guyon Waton #1
Click image to play video, right click to save image. (Image via youtube.com)
Music Details
TitleLirik Lagu LUNGAKU - Guyon Waton
MP3 Size5.93 MB (estimated)
Duration05:56
Views203.4K
Sourceyoutu.be/03i71R5YSlQ
Description

Lirik Lagu LUNGAKU - Guyon Waton

ademe angin wengi
ra mampu nambani panase neng ati
atiku mbok gawe loro
amergo kuciwo tresnomu mbok paro

ora nyongko koe tego tenan
ngelarani aku sing njogo tenanan

sampai nanti ku memilih pergi
pasti kelak kau mengerti
besar cinta yang telah ku beri

tak sampai hati untuk rela
karena cinta yang telah ada
kau hancurkan dengan tega
dan berbagi hati dengan dia

pancene aku sing kleru
ra iso ngerteni karepe atimu
nasibe wong ora nduwe
onone mung ngalah lan disepelekke

ora nyongko koe tego tenan
ngelarani aku sing njogo tenanan

sampai nanti ku memilih pergi
pasti kelak kau mengerti besar cinta yang telah ku beri
tak sampai hati untuk rela karena cinta yang telah ada
kau hancurkan dengan tega dan berbagi hati dengan dia

pancene aku sing kleru, ra iso ngerteni karepe atimu
nasibe wong ora nduwe, onone mung ngalah lan disepelekke

sampai nanti ku memilih pergi
pasti kelak kau mengerti besar cinta yang telah ku beri
tak sampai hati untuk rela karena cinta yang telah ada
kau hancurkan dengan tega dan berbagi hati dengan dia

aku lungo ora mergo tego
nanging aku wes njogo lan wes upoyo ben ra sio sio
meski akhire koyo ngene, aku milih mlaku dewe
mugo bener pilihanku, wes ikhlas lan lilakno lungaku

wes ikhlas lan lilakno lungaku
wes ikhlas lan lilakno lungaku

Jangan Lupa Lik & Subret ya gaes
hehehe

CopyrightAll materials' copyright are belong to their respective owners and/or uploader. This video was uploaded by Semua DISINI
LicenseLicensed under YouTube Standard License
Download as MP3
Download as MP4
Alternative
TagsLirik Lagu LUNGAKU - Guyon Waton, Download Lirik Lagu LUNGAKU - Guyon Waton, Download Video Lirik Lagu LUNGAKU - Guyon Waton, Download MP3 Lirik Lagu LUNGAKU - Guyon Waton, Download Lirik Lagu LUNGAKU - Guyon Waton episode terbaru, Lirik Lagu LUNGAKU - Guyon Waton terbaru