Free MP3 Download

PAsSELO_ NGELIYO ( BIKIN BAPER LIRIKNYA)

PAsSELO_ NGELIYO ( BIKIN BAPER LIRIKNYA) #1
Click image to play video, right click to save image. (Image via youtube.com)
Music Details
TitlePAsSELO_ NGELIYO ( BIKIN BAPER LIRIKNYA)
MP3 Size5.2 MB (estimated)
Duration05:12
Views490.2K
Sourceyoutu.be/ezU_f5m_RFE
Description

Lirik Lagu "Ngeliyo" ini dipopulerkan oleh "PasSelo".

Artis: PasSelo
Judul: Ngeliyo
Album: Single
Distribusi: Gilaz Studio

Lirik Lagu :

Lorone ati bagai tertusuk duri
Arep obah dadi males
Awakku iki lemes
Raiso sambat aku mencoba kuat

Nanging malah tambah loro
Kelingan koe ngeliyo

Nandur kembang malah tukule brambang
Gawe mripat iki nanges
Ati tansah keires ires
Ora nyongko koe milih wong liyo
Padahal aku sing slalu ono
Ratau gawe koe loro

Yen pancen ngene balesanmu
Aku mung iso pasrah
Tak tangisono kui wes dadi karepmu

Janji setio saiki mung dadi cerito
Mergo koe malah milih wong lio
Ora peduli kepie perasaanku iki
Ning ngarepe mto koe malah ngeliyo

Wes kadung tresno aku digawe loro
Opo salahku ini kok kowe malah lungo
Nyesek ning njero ati aku wes cinta mati
Padahal aku tulus koe malah nglarani

Bab dilarani jane aku wes kebal
Nanging aku ro koe kadung terlalu dalam
Jujur aku ra kuat nglakoni tresno iki
Aku kudu ngrasakke sliramu mbagi ati

Janji setia saiki mung dadi cerito
Mergo koe malah milih wong liyo
Ora peduli kepie perasaanku iki
Ning ngarepe moto koe malah ngeliyo

Bubur kacang ijo, campur ketan ireng
Ajur njobo njero miker koe dadi cumleng
Pileh mangan sego tinimbang mangan roti
Ranyongko koe tego janjimu tok blenjani

Tresno tenanan malah tok nggo dolanan
Atiku ora gampang nompo iki kahanan
Kudu ikhlas nglelekke tak kubur dalam dalam
Mugo iki terakhir ngalami kegagalan

Yen pancen ngene balesanmu
Aku mung iso pasrah
Tak tangisono kui wes dadi karepmu

Janji setio saiki mung dadi cerito
Mergo koe malah milih wong liyo
Ora peduli kepie perasaanku iki
Ning ngarepe moto koe malah ngeliyo

Janji setio saiki mung dadi cerito
Mergo koe malah milih wong liyo
Ora peduli kepie perasaanku iki
Ning ngarepe moto koe malah ngeliyo

AE TV chanel e wong jowo🎥📷📹👍🙏

CopyrightAll materials' copyright are belong to their respective owners and/or uploader. This video was uploaded by AE TV
LicenseLicensed under YouTube Standard License
Download as MP3
Download as MP4
Alternative
TagsPAsSELO_ NGELIYO ( BIKIN BAPER LIRIKNYA), Download PAsSELO_ NGELIYO ( BIKIN BAPER LIRIKNYA), Download Video PAsSELO_ NGELIYO ( BIKIN BAPER LIRIKNYA), Download MP3 PAsSELO_ NGELIYO ( BIKIN BAPER LIRIKNYA), Download PAsSELO_ NGELIYO ( BIKIN BAPER LIRIKNYA) episode terbaru, PAsSELO_ NGELIYO ( BIKIN BAPER LIRIKNYA) terbaru