Free MP3 Download

Elvana Gjata & Ledri Vula feat. John Shahu - Mike

Elvana Gjata & Ledri Vula feat. John Shahu - Mike #1
Click image to play video, right click to save image. (Image via youtube.com)
Music Details
TitleElvana Gjata & Ledri Vula feat. John Shahu - Mike
MP3 Size3.5 MB (estimated)
Duration03:30
Views56.1M
Sourceyoutu.be/tYKweOhJOq4
Description

Stream & Download : [[link stripped - click to show]]
[[link stripped]]

Follow John Shahu on Facebook : [[link stripped]]

Mike (written by John Shahu, Elvana Gjata, Arber Zeqo)

Produced by : Arbre Blass
Lyrics : John Shahu, Elvana Gjata, Ledri Vula
Film by: Supercut Studio
Directed by: Besian Durmishi
Video produced by: Adea Kelmendi

Licensing : [email protected]
[[link stripped]]
[[link stripped]]
[[link stripped]]

(C) 2018 East Music Matters

Lyrics :

Chorus.
Hey ti Mike
Diten kur me the se ike
Zerin dhe shpirtin ma fike
E kam dit ti nuk vjen me
Ti shkove
Ne qytet tjeter u ndodhe
Dhe gjysmen e more
E kam dit nuk vjen me

[Elvana]
Ai sdin sa du
Me ke rrin me dit sa du
Ku je tash me dit sa du
Si ndalum ditet iken
Asnjehere me nuk u lidhen
Jemi rrit tani my baby

Ndonjehere me merr
Malli per ty me merr
O sa shume me merr
Historia na ndau
Po sikur ne te ishim bashke
A thu do ishim dasht..

Chorus
Hey ti Mike
Diten kur me the se ike
Zerin dhe shpirtin ma fike
E kam dit ti nuk vjen me
Ti shkove
Ne qytet tjeter u ndodhe
Dhe gjysmen e more
E kam dit nuk vjen me

[John]
Drinking the night away
All the memories I replay
I kerkoj per ty nuk te gjej
Si ndalum ditet iken
Asnjehere me nuk u lidhen
Jemi rrit tani my baby

[Ledri]
Em ki pas 2000 puthje ngat
tash em ki 2000 puthje larg
2000 puthje larg
Tik, tik, tik, tik tak
Zemres mos i jep ti attack
Ooo nah nah
Vet ti ike e na le nah nah
Afer meje mo nuk je nah nah
Po du me dit hala a mnje
Aaaaa
Ki menu i ki po si ke ndore ti
Po si po si ke po si ke ndore ti
Syt e menen tem mo si ke ndore ti
Jo jo , pse si ke ndore ti
Prej dites qe ki shku ti ky djali nuk flen
Bota e vogel nese mki hala en men
Hapat ecin drejt rruges ku neve afer na bjen

Chorus.
Hey ti Mike
Diten kur me the se ike
Zerin dhe shpirtin ma fike
E kam dit ti nuk vjen me
Ti shkove
Ne qytet tjeter u ndodhe
Dhe gjysmen e more
E kam dit nuk vjen me

CopyrightAll materials' copyright are belong to their respective owners and/or uploader. This video was uploaded by Elvana Gjata
LicenseLicensed under YouTube Standard License
Download as MP3
Download as MP4
Alternative
TagsElvana Gjata & Ledri Vula feat. John Shahu - Mike, Download Elvana Gjata & Ledri Vula feat. John Shahu - Mike, Download Video Elvana Gjata & Ledri Vula feat. John Shahu - Mike, Download MP3 Elvana Gjata & Ledri Vula feat. John Shahu - Mike, Download Elvana Gjata & Ledri Vula feat. John Shahu - Mike episode terbaru, Elvana Gjata & Ledri Vula feat. John Shahu - Mike terbaru