Free MP3 Download

Via Vallen feat. Pendhoza - Aku Cah Kerjo [OFFICIAL]

Via Vallen feat. Pendhoza - Aku Cah Kerjo [OFFICIAL] #1
Click image to play video, right click to save image. (Image via youtube.com)
Music Details
TitleVia Vallen feat. Pendhoza - Aku Cah Kerjo [OFFICIAL]
MP3 Size6.55 MB (estimated)
Duration06:33
Views16.3M
Sourceyoutu.be/jdm4S2AQ8_k
Description

Via Vallen feat. Pendhoza - Aku Cah Kerjo [OFFICIAL]
® 2017 Mega Record Pro

#Lyrik Lagu Aku Cah Kerjo

Bebasan nunggu mongso rendeng
Anggongku le ngenteni kowe
Wes ono sesasi genep dino iki

Mas yen pancen tresnoku iki
Mbok anggep ra ono gunane
Aku ra kuciwo lan aku ra loro

Dek lungaku ra keget cidro
Aku lagi pengen mikir kerjo
Tak jaluk kowe ojo keloro-loro

Dek tresnaku mung siji kowe
Langit b-mi kang dadi seksine
Yen neng ati ra ono wanito liyo

Kowe rasah sok mutusi, aku ra neng endi-endi
Aku lungo amung golek rejeki

Pangapurane awakku ra tau nyanding sliramu
Mergo tuntutan kerjoku nganti ora nduwe wektu
Wektu kanggo ngancani ugo ngeterke nyanyi
Kowe kudu ngerti lungaku golek rejeki

Dongakno lakuku ngayahi kewajibanku
Senajan abot kanggomu nanging kuatno atimu
Wes dadi kahanan aku lungo adoh paran
Ora bakal kelegan nyanding wedokan liyan

Dek lungaku ra keget cidro
Aku lagi pengen mikir kerjo
Tak jaluk kowe ojo keloro-loro

Dek tresnaku mung siji kowe
Langit b-mi kang dadi seksine
Yen neng ati ra ono wanito liyo

Ojo keloro-loro lungaku ra keget cidro
Opo meneh nganti mikir aku wes ora tresno
Yo mung kowe sing tansah ono neng njero dodo
Ra ono trensno liyo mergo aku tansah setio

Kudu percoyo tresnoku iki mung siji kowe
Wani sumpah mati neng ati ra ono liyane
Janjiku tak buktekke ora mung ono lambe
Tunggunen baliku bebrayan tekane sak lawase

Dek lungaku ra keget cidro
Aku lagi pengen mikir kerjo
Tak jaluk kowe ojo keloro-loro

Dek tresnaku mung siji kowe
Langit b-mi kang dadi seksine
Yen neng ati ra ono wanito liyo

Kowe rasah sok mutusi, aku ra neng endi-endi
Aku lungo amung golek rejeki

Anggonku ngabari yo mung lewat bbm-an
Kadang sinyal angel marai dadi penghalang
Neng yo kudu sabar, ora usah nggo nesunan
Mergo trenso kui mestina akeh pacoban

Sing tak jaluk kowe ojo nganti ilang roso
Senajan aku kerep gawe gelo lan kuciwo
Jembarno atimu sak jembare laut samudro
Kowe kudu ngerti yen aku iki cah kerjo

Mas yen pancen kuwi karepmu
Aku yo mung tansah biso nunggu
Tak kuatne atiku tanpo sliramu

Mas nadyan kowe lungo kerjo
Sing tak jalu kowe tetep setio
Ojo nganti kegudho wanito liyo

Sabaro aku yo mung cah kerjo

Distribuited Worldwide by
MusicYes
[[link stripped - click to show]]

#music
#vyanisty
#viavallen
#pendhoza
#akucahkerjo

CopyrightAll materials' copyright are belong to their respective owners and/or uploader. This video was uploaded by MEGA RECORD
LicenseLicensed under YouTube Standard License
Download as MP3
Download as MP4
Alternative
TagsVia Vallen feat. Pendhoza - Aku Cah Kerjo [OFFICIAL], Download Via Vallen feat. Pendhoza - Aku Cah Kerjo [OFFICIAL], Download Video Via Vallen feat. Pendhoza - Aku Cah Kerjo [OFFICIAL], Download MP3 Via Vallen feat. Pendhoza - Aku Cah Kerjo [OFFICIAL], Download Via Vallen feat. Pendhoza - Aku Cah Kerjo [OFFICIAL] episode terbaru, Via Vallen feat. Pendhoza - Aku Cah Kerjo [OFFICIAL] terbaru