Free MP3 Download

VIA VALLEN - AKHIRE CIDRO (Official Lyrics Video)

VIA VALLEN - AKHIRE CIDRO (Official Lyrics Video) #1
Click image to play video, right click to save image. (Image via youtube.com)
Music Details
TitleVIA VALLEN - AKHIRE CIDRO (Official Lyrics Video)
MP3 Size7.43 MB (estimated)
Duration07:26
Views1.1K
Sourceyoutu.be/2nuJ_KQ-5bw
Description

Official Music Video : [[link stripped - click to show]]
.
.
LIRIK :
semendal rasa ning dodho
naliko kowe teko
nggowo tresno ning atimu
mbiyen aku wes kondho
ojo ngasih tresno
marang aku sing nuli loro
mergo tresno hooo hooo
nanging iki penjalukanmu
sing njaluk atimu
kowe sing nggawe tresno aku
tresno iki wes tak jogo
tak simpen ning dodho
neng akhire kowe sing cidro


piye kok dadi ngene
tresnaku kowe sing nggawe
kowe sing nggawe aku tresno, kok kowe sing ngliyo
kurang opo to aku iki, kok kowe nyidrani
mbiyene aku uwis kondho ojo nggawe tresno
kembang ati sing wis mbok sirami, kowe sing ngggawe mati
ati sing wis mbok gawe tresno, neng kok dadi loro
mbok gawe bingung atiku ibarat kembang kang layu
ikhlas ati aku nerimo yes wis dalan Kuoso
tak trimo lelakon iki ben aku kowe lan Gusti sing ngerti
semendal rasa ning dodho
naliko kowe teko, nggowo tresno ning atimu
mbiyen aku wes kondho, ojo ngasih tresno
marang aku sing nuli loro mergo tresno hooo hooo
nanging iki penjalukanmu, sing njaluk atimu
kowe sing nggawe tresno aku
tresno iki wes tak jogo, tak simpen ning dodho
neng akhire kowe sing cidro
piye kok dadi ngene
tresnaku kowe sing nggawe
kowe sing nggawe aku tresno, kok kowe sing ngliyo
kurang opo to aku iki, kok kowe nyidrani
mbiyene aku uwis kondho ojo nggawe tresno
kembang ati sing wis mbok sirami, kowe sing ngggawe mati
ati sing wis mbok gawe tresno, neng kok dadi loro
mbok gawe bingung atiku ibarat kembang kang layu
ikhlas ati aku nerimo yes wis dalan Kuoso
tak trimo lelakon iki ben aku kowe lan Gusti sing ngerti
kowe sing nggawe aku tresno, kok kowe sing ngliyo
kurang opo to aku iki, kok kowe nyidrani
mbiyene aku uwis kondho ojo nggawe tresno
kembang ati sing wis mbok sirami, kowe sing ngggawe mati
ati sing wis mbok gawe tresno, neng kok dadi loro
mbok gawe bingung atiku ibarat kembang kang layu
ikhlas ati aku nerimo yes wis dalan Kuoso
tak trimo lelakon iki ben aku kowe lan Gusti sing ngerti

CopyrightAll materials' copyright are belong to their respective owners and/or uploader. This video was uploaded by Studio Jalanan Music
LicenseLicensed under YouTube Standard License
Download as MP3
Download as MP4
Alternative
TagsVIA VALLEN - AKHIRE CIDRO (Official Lyrics Video), Download VIA VALLEN - AKHIRE CIDRO (Official Lyrics Video), Download Video VIA VALLEN - AKHIRE CIDRO (Official Lyrics Video), Download MP3 VIA VALLEN - AKHIRE CIDRO (Official Lyrics Video), Download VIA VALLEN - AKHIRE CIDRO (Official Lyrics Video) episode terbaru, VIA VALLEN - AKHIRE CIDRO (Official Lyrics Video) terbaru