Free MP3 Download

NELLA KHARISMA - SAWANGEN 2 | Irfan MotoVlog

NELLA KHARISMA - SAWANGEN 2 | Irfan MotoVlog #1
Click image to play video, right click to save image. (Image via youtube.com)
Music Details
TitleNELLA KHARISMA - SAWANGEN 2 | Irfan MotoVlog
MP3 Size4.13 MB (estimated)
Duration04:08
Views49
Sourceyoutu.be/X7gNG5pBdhs
Description

NELLA KHARISMA - SAWANGEN 2 | Irfan MotoVlog

Terserah saya lah mau upload video apaan :p

Opo aku iki salah
Apa aku ini salah
Yen tresnoku mung karo kowe
Jika cintaku hanya dengan kamu
Opo aku iki salah
Apa aku ini salah
Yen kangenku mung karo kowe
Jika kangenku hanya dengan dirimu

Nganti mbrebes mili njogo janji suci
Hingga berlinang air mata menjaga janji suci
Nyatane mbok sulayani
Nyatanya kamu bohongi

Sawangen tresnoku iki
Lihatlah cintaku ini
Kanggo sopo kabeh kuwi tak lakoni
Untuk siapa semua itu ku lakukan
Ilang nyowo tak belani, perih ati tak ikhlasi
Hilang nyawa ku lakukan, perih hati ku ikhlaskan
Nyatane saiki gawe loro ati
Nyatanya sekarang membuat sakit hati

Opo aku iki salah
Apa aku ini salah
Yen tresnoku mung karo kowe
Jika cintaku hanya dengan kamu
Opo aku iki salah
Apa aku ini salah
Yen kangenku mung karo kowe
Jika kangenku hanya dengan dirimu

Nganti mbrebes mili njogo janji suci
Hingga berlinang air mata menjaga janji suci
Nyatane mbok sulayani
Nyatanya kamu bohongi

Sawangen tresnoku iki
Lihatlah cintaku ini
Kanggo sopo kabeh kuwi tak lakoni
Untuk siapa semua itu ku lakukan
Ilang nyowo tak belani, perih ati tak ikhlasi
Hilang nyawa ku lakukan, perih hati ku ikhlaskan
Nyatane saiki gawe loro ati
Nyatanya sekarang membuat sakit hati

Sawangen tresnoku iki
Lihatlah cintaku ini
Kanggo sopo kabeh kuwi tak lakoni
Untuk siapa semua itu ku lakukan
Ilang nyowo tak belani, perih ati tak ikhlasi
Hilang nyawa ku lakukan, perih hati ku ikhlaskan
Nyatane saiki gawe loro ati
Nyatanya sekarang membuat sakit hati

Sawangen tresnoku iki
Lihatlah cintaku ini
Kanggo sopo kabeh kuwi tak lakoni
Untuk siapa semua itu ku lakukan
Ilang nyowo tak belani, perih ati tak ikhlasi
Hilang nyawa ku lakukan, perih hati ku ikhlaskan
Nyatane saiki gawe loro ati, loro ati
Nyatanya sekarang membuat sakit hati, saki hati

NELLA KHARISMA - SAWANGEN 2 | Irfan MotoVlog

CopyrightAll materials' copyright are belong to their respective owners and/or uploader. This video was uploaded by Irfan MotoVlog
LicenseLicensed under YouTube Standard License
Download as MP3
Download as MP4
Alternative
TagsNELLA KHARISMA - SAWANGEN 2 | Irfan MotoVlog, Download NELLA KHARISMA - SAWANGEN 2 | Irfan MotoVlog, Download Video NELLA KHARISMA - SAWANGEN 2 | Irfan MotoVlog, Download MP3 NELLA KHARISMA - SAWANGEN 2 | Irfan MotoVlog, Download NELLA KHARISMA - SAWANGEN 2 | Irfan MotoVlog episode terbaru, NELLA KHARISMA - SAWANGEN 2 | Irfan MotoVlog terbaru