Free MP3 Download

Via Vallen - Pikir Keri KOPLO (Karaoke Lirik Video Tanpa Vokal)

Via Vallen - Pikir Keri KOPLO (Karaoke Lirik Video Tanpa Vokal) #1
Click image to play video, right click to save image. (Image via youtube.com)
Music Details
TitleVia Vallen - Pikir Keri KOPLO (Karaoke Lirik Video Tanpa Vokal)
MP3 Size4.02 MB (estimated)
Duration04:01
Views14
Sourceyoutu.be/pdvDVXY8ZU4
Description

Via Vallen - Pikir Keri - OM.SERA [OFFICIAL]
[[link stripped - click to show]]

Lirik Lagu Pikir Keri - Via Vallen
Yen Gelem Tak Jak Ra-Bi
Yen Ra Gelem Tak Jagongi
Sing Ra Penting Pikir Keri
Yen Kowe Gelem Tak Sayang
Ya Ojo Mbok Gawe Bimbang
Rasah Kakean Alesan
Iki Ati Du Parkiran Maju Mundur Ra Karuan
Iki Ati Du Layangan Tarik Ulur Sembarangan
Nanging Tresno Iki Udu Es Teh Plastikan
Sing Mbok Cantelke Lalu Engkau Tinggalkan
Janjimu Koyo Mendung Ditunggu Ora Udan
Tresnaku Kesandung Aku Jebul Kapusan
Jodo Bakal Tekan Ora Bakal Kijolan
Nek Bejo Yo Mantenan Nek Ora Tep Syukuran
Pikir Keri Pikir Keri Ketimbang Loro Ati
Yen Gelem Tak Jak Ra-Bi
Yen Ra Gelem Tak Jagongi
Sing Ra Penting Pikir Keri
Yen Kowe Gelem Tak Sayang
Ya Ojo Mbok Gawe Bimbang
Rasah Kakean Alesan
Nek Iki Pancen Dalane Tak Tompo Opo Anane
Gusti Niku Mboten Sare Kowe Kui Seng Jengkelke
Abot Dirasakne Rakuat Dibecakne
Rasah Dipikir Mbok Miker Seng Liyane
Tresnoku Seng Gede Mbok Prekne
Mbok Golek Liyane Seng Nompo Opo Anane
Mending Nyicel Motor Podo Mumete
Naning Ono Hasile Ketimbang Miker Kowe
Pikir Keri Pikir Keri Ketimbang Loro Ati
Yen Gelem Tak Jak Ra-Bi
Yen Ra Gelem Tak Jagongi
Sing Ra Penting Pikir Keri
Yen Kowe Gelem Tak Sayang
Ya Ojo Mbok Gawe Bimbang
Rasah Kakean Alesan
Yen Gelem Tak Jak Ra-Bi
Yen Ra Gelem Tak Jagongi
Sing Ra Penting Pikir Keri
Yen Kowe Gelem Tak Sayang
Ya Ojo Mbok Gawe Bimbang
Rasah Kakean Alesan

CopyrightAll materials' copyright are belong to their respective owners and/or uploader. This video was uploaded by Cinta Mp3
LicenseLicensed under YouTube Standard License
Download as MP3
Download as MP4
Alternative
TagsVia Vallen - Pikir Keri KOPLO (Karaoke Lirik Video Tanpa Vokal), Download Via Vallen - Pikir Keri KOPLO (Karaoke Lirik Video Tanpa Vokal), Download Video Via Vallen - Pikir Keri KOPLO (Karaoke Lirik Video Tanpa Vokal), Download MP3 Via Vallen - Pikir Keri KOPLO (Karaoke Lirik Video Tanpa Vokal), Download Via Vallen - Pikir Keri KOPLO (Karaoke Lirik Video Tanpa Vokal) episode terbaru, Via Vallen - Pikir Keri KOPLO (Karaoke Lirik Video Tanpa Vokal) terbaru