Free MP3 Download

Via Vallen - Jerit Atiku NEW VERSION (LYRICS)

Via Vallen - Jerit Atiku NEW VERSION (LYRICS) #1
Click image to play video, right click to save image. (Image via youtube.com)
Music Details
TitleVia Vallen - Jerit Atiku NEW VERSION (LYRICS)
MP3 Size4.78 MB (estimated)
Duration04:47
Views27
Sourceyoutu.be/-VfLPp9JwwY
Description

Via Vallen - Jerit Atiku NEW VERSION (LYRICS)

aku loro ati ditinggal kekasih
mudahnya kamu ngucap pergi
aku loro ati ditinggal kekasih
ku terpuruk sepi sendiri

sak ben dino aku kelingan karo awakmu
opo nang kono kowe juga mikirke awakku
ra ono lanangan liyo sing iso gantekno awakmu
tresnomu kependhem jero nang jero atiku

ku coba melawan duniaku demi kamu
mergo tanpamu aku ra iso ngerasakke awakku
ku mohon sayang mengertilah keadaanku
aku ra iso bernafas tanpa kau di sisiku

tak ku sangka kamu tega ninggal aku
ku percaya semua janji manismu
ra kerasa eluh netes ning pipiku
tego tenan kau ngelarani aku

opo kamu gak krungu jerit atiku
tresnoku jero ning ati hanya untukmu
sakbendino kau buat aku nelongso
keloro-loro sampek tembus ning dodo

aku loro ati ditinggal kekasih
mudahnya kamu ngucap pergi
aku loro ati ditinggal kekasih
ku terpuruk sepi sendiri

kelingan mbiyen jaman semono pas kesusahan
kowe lan aku ra bakal iso dipisahkan
tapi saiki kowe wes ilang ditelan alam
membuatku menangis dari siang sampe malam

duh Gusti kudu piye aku iki
eluhku nganti garing mergo aku kelingan dek'e
tresno iki panjenengan sing maringi
tolong hapuskanlah ikhlaskanlah dia dari hatiku ini

tak ku sangka kamu tega ninggal aku
ku percaya semua janji manismu
ra kerasa eluh netes ning pipiku
tego tenan kau ngelarani aku

opo kamu gak krungu jerit atiku
tresnoku jero ning ati hanya untukmu
sakbendino kau buat aku nelongso
keloro-loro sampek tembus ning dodo

aku loro ati ditinggal kekasih
mudahnya kamu ngucap pergi
aku loro ati ditinggal kekasih
ku terpuruk sepi sendiri

ku terpuruk sepi sendiri

CopyrightAll materials' copyright are belong to their respective owners and/or uploader. This video was uploaded by REMIX MUSIC VIDEO LIRIK OFFICIAL
LicenseLicensed under YouTube Standard License
Download as MP3
Download as MP4
Alternative
TagsVia Vallen - Jerit Atiku NEW VERSION (LYRICS), Download Via Vallen - Jerit Atiku NEW VERSION (LYRICS), Download Video Via Vallen - Jerit Atiku NEW VERSION (LYRICS), Download MP3 Via Vallen - Jerit Atiku NEW VERSION (LYRICS), Download Via Vallen - Jerit Atiku NEW VERSION (LYRICS) episode terbaru, Via Vallen - Jerit Atiku NEW VERSION (LYRICS) terbaru