Free MP3 Download

NELLA KHARISMA - RAJODO KOPLO (Karaoke Lirik Video Tanpa Vokal)

NELLA KHARISMA - RAJODO KOPLO (Karaoke Lirik Video Tanpa Vokal) #1
Click image to play video, right click to save image. (Image via youtube.com)
Music Details
TitleNELLA KHARISMA - RAJODO KOPLO (Karaoke Lirik Video Tanpa Vokal)
MP3 Size5.43 MB (estimated)
Duration05:26
Views17
Sourceyoutu.be/W14pI5_yJSg
Description

NELLA KHARISMA - RAJODO (OFFICIAL VIDEO)
[[link stripped - click to show]]

Lirik Lagu Nella Kharisma Ra Jodo
Maafkanku Kali Ini Harus Pergi
Meninggalkan Kamu Yang Aku Sayangi
Banyu Moto Iki Mili Nguras Ati
Kelingan Tresnoku Ora Direstui
Mama Papa Maafkan Aku Yang Tak Bisa
Membawa Calon Mantumu Muleh
Mergo Anakmu Iki Ra Diparingi Restu
Marang Calon Besanmu
Sak Tenane Ati Iki Loro Loro Loro
Cintaku Terhalang Oleh Restune Wong Tuwo
Jarene Janjimu Urip Bareng Nganti Bongko
Nyatane Sak Iki Kowe Digondol Wong Liyo
Nyesek Jejeg Nong Ati Nyekseni Kowe Rabi
Lilo Dadi Dedungo Ngarep Tekanmu Dadi Dudo
Karepe Ati Tetep Ngelakoni Masio Ra Direstui
Tapine Kowe Wedi Mengko Di Cap Anak Ra Berbakti
Yen Pancen Ngono Anane Abote Sing Keroto Iki
Kersane Isun Byaen Hang Nyonggo Ugo Deweni
Maafkanku Kali Ini Harus Pergi
Meninggalkan Kamu Yang Aku Sayangi
Banyu Moto Iki Mili Nguras Ati
Kelingan Tresnoku Ora Direstui
Mama Papa Maafkan Aku Yang Tak Bisa
Membawa Calon Mantumu Muleh
Mergo Anakmu Iki Ra Diparingi Restu
Marang Calon Besanmu
Sak Tenane Ati Iki Loro Loro Loro
Cintaku Terhalang Oleh Restune Wong Tuwo
Jarene Janjimu Urip Bareng Nganti Bongko
Nyatane Sak Iki Kowe Digondol Wong Liyo
Nyesek Jejeg Nong Ati Nyekseni Kowe Rabi
Lilo Dadi Dedungo Ngarep Tekanmu Dadi Dudo
Karepe Ati Tetep Ngelakoni Masio Ra Direstui
Tapine Kowe Wedi Mengko Di Cap Anak Ra Berbakti
Yen Pancen Ngono Anane Abote Sing Keroto Iki
Kersane Isun Byaen Hang Nyonggo Ugo Deweni
Maafkanku Kali Ini Harus Pergi, Meninggalkan Kamu Yang Aku Sayangi
Banyu Moto Iki Mili Nguras Ati, Kelingan Tresnoku Ora Direstui
Maafkanku Kali Ini Harus Pergi, Meninggalkan Kamu Yang Aku Sayangi
Banyu Moto Iki Mili Nguras Ati, Kelingan Tresnoku Ora Direstui

CopyrightAll materials' copyright are belong to their respective owners and/or uploader. This video was uploaded by Cinta Mp3
LicenseLicensed under YouTube Standard License
Download as MP3
Download as MP4
Alternative
TagsNELLA KHARISMA - RAJODO KOPLO (Karaoke Lirik Video Tanpa Vokal), Download NELLA KHARISMA - RAJODO KOPLO (Karaoke Lirik Video Tanpa Vokal), Download Video NELLA KHARISMA - RAJODO KOPLO (Karaoke Lirik Video Tanpa Vokal), Download MP3 NELLA KHARISMA - RAJODO KOPLO (Karaoke Lirik Video Tanpa Vokal), Download NELLA KHARISMA - RAJODO KOPLO (Karaoke Lirik Video Tanpa Vokal) episode terbaru, NELLA KHARISMA - RAJODO KOPLO (Karaoke Lirik Video Tanpa Vokal) terbaru