Free MP3 Download

Via Vallen - Jerit Atiku cover by : Gamelawan

Via Vallen - Jerit Atiku cover by : Gamelawan #1
Click image to play video, right click to save image. (Image via youtube.com)
Music Details
TitleVia Vallen - Jerit Atiku cover by : Gamelawan
MP3 Size5.22 MB (estimated)
Duration05:13
Views16.4K
Sourceyoutu.be/VKJU1InmhD0
Description

Via Vallen - Jerit Atiku cover by : Gamelawan

Jerite Atiku
Chorus :
Aku lara ati ditinggal kekasih
Mudahnya kau ucapkan pergi
Aku lara ati ditinggal kekasih
Ku terpuruk sepi sendiri

Rap :
Saben dina aku kelingan karo awakmu
Apa neng kono kowe uga mikirke awakku
Ra ana wedokan liya sing iso ganteni awakmu
Tresnamu kependhem jeru ing jero atiku

Ku coba melawan duniaku demi kamu
Merga tanpamu aku ra iso ngerasake awakku
Kumohon sayang mengertilah keadaanku
Aku tak bisa bernafas tanpa kau disisiku

Pre Chorus :
Tak kusangka kamu tega tinggalkanku
Ku percaya semua janji manismu
Tak terasa eluh netes dipipiku
Tega tenan kowe ngelarani aku
Apa kowe ra krungu jerit atiku
Tresnaku jeru di hati hanya untukmu
Saben dina kowe gawe aku nelangsa
Kelara-lara nganti tembus ing dhadha

Rap :
Kelingan biyen jaman kae wayah kesusahan
Kowe lan aku ra bakal bisa dipisahkan
Tapi saiki kowe wis ilang ditelan alam
Membuatku menangis dari siang sampai malam
Duh gusti kudu piye aku iki
Eluhku nganti garing mergo aku kelingan dhek e
Tresna ini panjenengan sing maringi
Tolong hapuskanlah ikhlaskanlah dia dari hatiku ini

CopyrightAll materials' copyright are belong to their respective owners and/or uploader. This video was uploaded by Gamelawan.P5Pro
LicenseLicensed under YouTube Standard License
Download as MP3
Download as MP4
Alternative
TagsVia Vallen - Jerit Atiku cover by : Gamelawan, Download Via Vallen - Jerit Atiku cover by : Gamelawan, Download Video Via Vallen - Jerit Atiku cover by : Gamelawan, Download MP3 Via Vallen - Jerit Atiku cover by : Gamelawan, Download Via Vallen - Jerit Atiku cover by : Gamelawan episode terbaru, Via Vallen - Jerit Atiku cover by : Gamelawan terbaru