Free MP3 Download

ORA MASALAH (Tresnamu Koyo Telo) - GuyonWaton Lirik

ORA MASALAH (Tresnamu Koyo Telo) - GuyonWaton Lirik #1
Click image to play video, right click to save image. (Image via youtube.com)
Music Details
TitleORA MASALAH (Tresnamu Koyo Telo) - GuyonWaton Lirik
MP3 Size4.4 MB (estimated)
Duration04:24
Views1.8M
Sourceyoutu.be/TxnSkDENqKY
Description

LIRIK LAGU ORA MASALAH - GUYON WATON
#GuyonWaton #OraMasalah

Kowe Pernah Ono Ning Atiku Janji Ora Bakal Ninggalke Aku Saikiki Kowe Lungo, Mblenjani Janjimu Ninggalke Loro Ning Jero Dodo
Ora Masalah

Lambemu Sik Lamis Gawe Atiku Ke Iris Ra Bakal Aku Nangis Mergo Kui Wis Di Garis

Tresnomu Koyo Telo Anane Mung Nyereti Isone Gawe Loro Lorone Ning Jero Ati

Urip Rasah Spaneng Raono Kowe Aku Ayem Urip Rasah Spaneng Raono Kowe Aku Seneng

Tresnomu Uwis Luntur Aku Tak Trimo Mundur Ketimbang Gawe, Atiku Ajur

Lambemu Sik Lamis Gawe Atiku Ke Iris Ra Bakal Aku Nangis Mergo Kui Wis Di Garis

Tresnomu Koyo Telo Anane Mung Nyereti Isone Gawe Loro Lorone Ning Jero Ati

Urip Rasah Spaneng Raono Kowe Aku Ayem Urip Rasah Spaneng Raono Kowe Aku Seneng

Tresnomu Uwis Luntur Aku Tak Trimo Mundur Ketimbang Gawe, Atiku Ajur

Urip Rasah Spaneng Raono Kowe Aku Ayem Urip Rasah Spaneng Raono Kowe Aku Seneng Ora Masalah,

Sabarku Turah Turah Ketimbang Gawe Atiku Bubrah Ketimbang Gawe Uripku Susah

CopyrightAll materials' copyright are belong to their respective owners and/or uploader. This video was uploaded by Putera Sadewa
LicenseLicensed under YouTube Standard License
Download as MP3
Download as MP4
Alternative
TagsORA MASALAH (Tresnamu Koyo Telo) - GuyonWaton Lirik, Download ORA MASALAH (Tresnamu Koyo Telo) - GuyonWaton Lirik, Download Video ORA MASALAH (Tresnamu Koyo Telo) - GuyonWaton Lirik, Download MP3 ORA MASALAH (Tresnamu Koyo Telo) - GuyonWaton Lirik, Download ORA MASALAH (Tresnamu Koyo Telo) - GuyonWaton Lirik episode terbaru, ORA MASALAH (Tresnamu Koyo Telo) - GuyonWaton Lirik terbaru