Free MP3 Download

Lirik Lagu ORA MASALAH (Tresnamu Koyo Telo) By GuyonWaton

Lirik Lagu ORA MASALAH (Tresnamu Koyo Telo) By GuyonWaton #1
Click image to play video, right click to save image. (Image via youtube.com)
Music Details
TitleLirik Lagu ORA MASALAH (Tresnamu Koyo Telo) By GuyonWaton
MP3 Size4.4 MB (estimated)
Duration04:24
Views512.0K
Sourceyoutu.be/TxnSkDENqKY
Description

LIRIK LAGU ORA MASALAH BY GUYON WATON

Kowe Pernah Ono Ning Atiku Janji Ora Bakal Ninggalke Aku Saikiki Kowe Lungo, Mblenjani Janjimu Ninggalke Loro Ning Jero Dodo
Ora Masalah

Lambemu Sik Lamis Gawe Atiku Ke Iris Ra Bakal Aku Nangis Mergo Kui Wis Di Garis

Tresnomu Koyo Telo Anane Mung Nyereti Isone Gawe Loro Lorone Ning Jero Ati

Urip Rasah Spaneng Raono Kowe Aku Ayem Urip Rasah Spaneng Raono Kowe Aku Seneng

Tresnomu Uwis Luntur Aku Tak Trimo Mundur Ketimbang Gawe, Atiku Ajur

Lambemu Sik Lamis Gawe Atiku Ke Iris Ra Bakal Aku Nangis Mergo Kui Wis Di Garis

Tresnomu Koyo Telo Anane Mung Nyereti Isone Gawe Loro Lorone Ning Jero Ati

Urip Rasah Spaneng Raono Kowe Aku Ayem Urip Rasah Spaneng Raono Kowe Aku Seneng

Tresnomu Uwis Luntur Aku Tak Trimo Mundur Ketimbang Gawe, Atiku Ajur

Urip Rasah Spaneng Raono Kowe Aku Ayem Urip Rasah Spaneng Raono Kowe Aku Seneng Ora Masalah,

Sabarku Turah Turah Ketimbang Gawe Atiku Bubrah Ketimbang Gawe Uripku Susah

CopyrightAll materials' copyright are belong to their respective owners and/or uploader. This video was uploaded by Putera Sadewa
LicenseLicensed under YouTube Standard License
Download as MP3
Download as MP4
Alternative
TagsLirik Lagu ORA MASALAH (Tresnamu Koyo Telo) By GuyonWaton, Download Lirik Lagu ORA MASALAH (Tresnamu Koyo Telo) By GuyonWaton, Download Video Lirik Lagu ORA MASALAH (Tresnamu Koyo Telo) By GuyonWaton, Download MP3 Lirik Lagu ORA MASALAH (Tresnamu Koyo Telo) By GuyonWaton, Download Lirik Lagu ORA MASALAH (Tresnamu Koyo Telo) By GuyonWaton episode terbaru, Lirik Lagu ORA MASALAH (Tresnamu Koyo Telo) By GuyonWaton terbaru